Tarieven

Mijn opleiding heb ik succesvol afgerond bij de AVKH te Zwolle

Omdat ik als KHIO patiënten in behandeling neem, werk ik onder supervisie van een gediplomeerd, ervaren homeopaat die als docent verbonden is aan de Academie voor Klassieke Homeopathie. Dit betekent dat ik alleen de consulten met jou doe, maar dat ik daarna alle verslaglegging overleg aan mijn supervisor. Alle vervolgstappen in de behandeling moeten door de supervisor worden goedgekeurd alvorens ik ze mag uitvoeren. Hierdoor is een gereduceerd tarief gesteld voor de consulten. Het voordeel is dat er twee homeopaten uitvoerig kijken naar jouw situatie en hoe jij het best geholpen kan worden.

homeopathie tarieven

De prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Wanneer je gebruik maakt van een alternatieve geneeswijze zoals klassieke homeopathie, dan wordt daarvoor niet het eigen risicoaangesproken, dat geldt alleen voor zorg die valt onder de basisverzekering. De consulten kunnen contant of per pin afgerekend worden. De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van een homeopathisch consult vanuit de aanvullende verzekering. Een overzicht van de vergoedingen 2022 per zorgverzekeraar kunt u hier downloaden.

Mocht de nieuwe afspraak bij nader inzien niet goed uitkomen, dan kun je de afspraak altijd verzetten. Bij het afzeggen van afspraken, of niet verschijnen op de consultafspraak, zonder opgaaf van reden en korter dan 24 uur van te voren, wordt de consultprijs in rekening gebracht.